Voor bedrijven

Sinds 1970 is de Moleculaire Studievereniging Alchimica de studievereniging voor studenten van de studie Moleculaire Levenswetenschappen aan de Wageningen Universiteit. Moleculaire levenswetenschappen is de studie van levende systemen op moleculair niveau vanuit zowel scheikundig, natuurkundig en biologisch perspectief. M.S.V. Alchimica organiseert lezingen, excursies en activiteiten om de studenten de mogelijkheid te bieden kennis en ervaringen met elkaar te delen. Daarnaast speelt de studievereniging een belangrijke rol in de voorlichting over de studie naar middelbare scholieren en in controle van de kwaliteit van de opleiding. Tevens houdt de studievereniging contact met oud-leden. De studievereniging heeft 250 leden uit verschillende jaren. De studie is stevig aan het groeien en daardoor ook de vereniging. Er studeren momenteel ongeveer 30 masterstudenten af per jaar.

Alchimica en uw bedrijf

Alchimica probeert actief de samenwerking met bedrijven op te zoeken. Voor studenten is het interessant om te horen wat er in het werkveld gebeurd en hoe bedrijven te werk gaan. Alchimica organiseert hiervoor lezingen en excursies in samenwerking met de sponsorende bedrijven. Een excursie of lezing is een perfecte gelegenheid om studenten kennis te laten maken met uw bedrijf en de werkcultuur.

Naast lezingen en excursies bieden we ook de mogelijkheid om te adverteren op onze website, social media en in ons verenigingsblad.

Heeft u interesse in een van bovenstaande mogelijkheden? Neem dan contact op met het bestuur.