Merchandise

Welkom op de pagina van de Alchimica merchandise. Hier kan je zien wat de PPM allemaal te koop heeft. Als je iets wil kopen dan kan je langsgaan bij Ad Hok (Forum, 501) of je kan een mailtje sturen naar msv.alchimica@wur.nl. Voor vragen of opmerkingen kan je hier ook terecht.


Alchimica Sweater (Groen)

Kleur het moleculair weekend en de winter groen met de spiksplinter nieuwe sweater. Hij is beschikbaar in de maten L en XL. Koop hem voor €20,- en laat iedereen groen kleuren van jaloezie.


Alchimica trui 

Wil jij er lekker warm bij zitten maar ook je moleculaire hart showen? Dan is er voor jou de Alchimica trui voor slechts €18,- verkrijgbaar in rood (S,M,L,XL).


Alchimica Pul

Wil jij toch graag een super coole Alchimica Pul? Ze kosten rond de €6,- per stuk en zijn essentieel voor de echte moleculair!


Moleculaire Mok

Drink jij jouw favoriete drankje het liefst uit een mok? Dat kan! Sinds kort hebben we de Moleculaire Mok: Wetenschaap editie. Voor een mooi prijsje van €4,-


pauli-shirt-ppm-merchandise

Pauli T-Shirt

Heb jij les gehad in quantum mechanica en wil je nu de hele wereld laten zien hoe slim je bent? Dan hebben wij het ideale shirt voor jou! Namelijk over het Pauli Principe. Hij is al van jou voor €15,- in de maat M of L.


Alchimica Stropdas

Wil jij goed voor de dag komen? Is paars echt jouw kleur? Of wil je het gala een moleculair tintje geven? Koop dan de Alchimica Stropdas voor €11.50


unspecified

Alchimica Paraplu

Ben jij ook zo bang voor DHMO? Geen paniek, wij hebben het ultieme schild voor jou! In alchimica paars en met een special edition logo. Voor slechts €5,50 zit jij nooit meer doorweekt in college.


Schrödinger’s Kat T-Shirt

Heb jij om een of andere reden geen schrödingers kat shirt? Of wil je nog een leuk moleculair cadeautje aan je kleine broertje, zusje, neefje of nichtje geven? Dan hebben wij nog mooie shirts voor jouw voor €10,-, in normale maten en hele kleine maten.