BijlesHuis

BijlesHuis is een jong en dynamisch team ontstaan uit een gevarieerde groep van studiebegeleiders en academici die professionele studiebegeleiding en bijles aanbieden. Wij hebben een hoofdkantoor in Gent, maar zijn actief in heel Vlaanderen, Brussel en Nederland.

Van 4 tot 99 jaar; in een snel veranderende wereld moeten we allemaal continu bijleren. Sinds 2013 brengt BijlesHuis studenten en bijlesdocenten samen. Al meer dan 11000 studenten vonden via BijlesHuis een privébijlesdocent.

BijlesHuis geeft iedereen de kans om met individuele ondersteuning de doelen in zijn leercarrière te behalen door toegang te bieden tot een netwerk van privébijlesdocenten voor lager, middelbaar en hoger onderwijs, en ook bieden wij toegang tot zakelijke begeleidingen op maat.

Op basis van de educatieve hulpvraag zoeken ze een geschikte privébijlesdocent die we vervolgens vrijblijvend aan je voorstellen. Elke bijlesdocent krijgt bij BijlesHuis een persoonlijk intakegesprek waarin competentie en vakkennis worden geëvalueerd. Tijdens de bijles of studiebegeleiding kan gewerkt worden aan een bepaald vak, maar ook aan het aanleren van de juiste studievaardigheden.

Dus wil jij graag lesgeven, of heb je zelf nog een steuntje in de rug nodig? Meld je dan aan via deze link, en ontvang 20 euro korting op je eerste les of 20 euro extra op je eerste loon!