Lidmaatschap

Lid worden van M.S.V. Alchimica

Bijna elke student Moleculaire Levenswetenschappen is lid van M.S.V. Alchimica om te genieten van de gezelligheid en te profiteren van de boekenkorting bij de Wurshop. Als lid krijg je tevens vier keer per jaar het verenigingsblad ‘Perioda’ in je brievenbus en kun je naar alle activiteiten.

Wil jij ook lid worden van M.S.V. Alchimica? Vraag dan een inschrijfformulier aan door te mailen naar het bestuur van M.S.V. Alchimica. Eerstejaars moleculairen worden tijdens het vak ‘Introductie Moleculaire levenswetenschappen en Biotechnologie’ sowieso gevraagd of zij lid willen worden van M.S.V. Alchimica. Het lidmaatschap is €10,00 per kalenderjaar. Het eerste halfjaar is dus gratis voor eerstejaars!

Wijzigingen doorgeven

Het ledenbestand wordt bijgehouden door de secretaris van M.S.V. Alchimica. Om dit bestand up-to-date te houden, is het belangrijk dat adreswijzigingen, nieuwe telefoonnummers etc. zo snel mogelijk via de e-mail worden doorgegeven aan de secretaris. Deze gegevens bepalen namelijk of je de Periodica en ALV-uitnodigingen wel of niet krijgt.

Lidmaatschap en overstappen naar een andere studie

Mocht je overstappen naar een andere studie dan kun je nog steeds lid blijven van Alchimica. Je krijgt dan nog steeds alle uitnodigingen, Periodica’s en weekmails. Wil je dit niet? Stuur dan een e-mail waarin je uitlegt wat je gaat doen (overstappen naar andere studie bv.) en geef aan dat je geen lid meer wilt zijn. Overigens is het handig om in beide gevallen een e-mail te sturen, dus ook als je wel lid wilt blijven.

Alchimica voor alumni

Helaas mogen alumni geen lid meer zijn van Alchimica. Je mag echter wel donateur worden! Een donateur ontvangt nog steeds de Periodica en mag naar alle activiteiten komen, behalve die met een huishoudelijk karakter (bijvoorbeeld een ALV). Het donateurschap kost €10 per jaar en kan aangevuld worden met een bijdrage naar eigen invulling. Na je afstuderen zal je lidmaatschap worden omgezet in een donateurschap. Het is handig om een bericht te sturen aan de secretaris van Alchimica, wanneer je afstudeert. Wij zouden graag je nieuwe e-mailadres en postadres ontvangen, zodat we je kunnen bereiken voor oud-leden activiteiten (bijvoorbeeld een reünie). Bovendien kun je dan bevestigen dat je inderdaad donateur wilt worden van M.S.V. Alchimica.