Bestuur

 

Charlotte Bielchowsky – Voorzitter
Robbin Kramer – Vice-voorzitter, Opleidingscommissaris

Maaike van Tol – Secretaris
Tim Hendriksen – Penningmeester
Rick Nooijen – Commissaris Commissies

Aangenaam! Wij zijn het parttime bestuur van M.S.V. Alchimica. We hebben allemaal onze eigen taken en we komen elke week bij elkaar om te vergaderen. Verder zien we elkaar vrijwel elke dag op allerlei activiteiten die met Alchimica of andere studieverenigingen te maken hebben. Een jaar lang zorgen wij ervoor dat de vereniging soepel draait. Heb je ook interesse in een bestuursjaar bij Alchimica? Stuur dan een mailtje naar msv.alchimica@wur.nl

In het Forum gebouw op de vijfde verdieping hebben wij ons verenigingshok, genaamd Ad Hok (kamer 501). Hier wordt iedere pauze geluncht, af en toe vergadert en minstens één keer per week geborreld. Eens per periode zitten wij als bestuur de Algemene Ledenvergadering voor. Hierin kunnen alle leden hun inspraak geven over de vereniging. Uiteraard luisteren wij graag ook naar al jullie tips en opmerkingen over de vereniging op ieder ander moment van het jaar. Bovendien sturen wij iedere zondagavond een weekmail met een overzicht van alle activiteiten die gaan komen en andere informatie die nuttig is voor moleculaire levenswetenschappers. Ook ondersteunen wij de commissies met plannen en organiseren van alle activiteiten van M.S.V. Alchimica en organiseren we bestuursactiviteiten, zoals de eindejaarsbarbecue. Dit alles kan niet gebeuren zonder de hulp van onze sponsoren, die wij heel dankbaar zijn.
Vragen over lidmaatschap, activiteiten en/ of sponsoren? Stuur dan gerust een mailtje naar msv.alchimica@wur.nl. We horen graag van je!