CLS Services is een bedrijf gespecialiseerd in de bemiddeling en matching tussen academici en bedrijven, met als expertise de Chemistry & Life Sciences sector. Door hun jarenlange ervaring in deze sector kunnen zij de kracht van iemands potentieel goed inschatten en bepalen welke functie in welke organisatie daar het beste bij past. Daarnaast voert CLS voert een grondige analyse uit van de wensen van de opdrachtgever en van haar organisatie. Deze informatie wordt gecombineerd met een intensieve screening van kandidaten. Het profiel van de professionals wordt beoordeeld op het juiste niveau van kennis en vaardigheden. Het resultaat is een op maat gemaakt, gedetailleerd overzicht van waar mogelijkheden en wensen op elkaar aansluiten, waardoor de ideale match binnen handbereik komt.

Naast bemiddeling en matching biedt CLS nog meer diensten aan. Zo kun je in samenwerking met een ervaren loopbaancoach kijken waar jij behoefte aan hebt, waar je kansen liggen en hoe je deze het beste kunt realiseren, om zo een loopbaan te plannen die echt bij jou past.
Verder geeft CLS ook workshops en trainingen, onder andere in solliciteren, het schrijven van een goed CV, effectief samenwerken en het effectief presenteren van jezelf.

Voor meer informatie, zie de website van CLS Services: www.cls-services.nl